the-simpsonsTM-25th-anniversary-collection[1]

silcalogo[1]
Silca никогаш не престана да бара иновативни и револуционерни решенија vo безбедносниот сектор и особено во областа на производство и имплементација.

Silca се фокусираше во голема мера на доаѓањето на електроника во областа на клучеви, пред сите други производител во клучевите светот.

Денес најголем предизвик за Silca е да се одржи на највисоко ниво на технолошките иновации.

Silca е синоним за правење на клучеви дупликати во целиот свет. Со овој изграден имиџ Silca може да понуди вистински сервис на глобално ниво, во секој агол на светот, во кои работат квалификувани специјалисти за дуплирање.

Panevski & Sinovi е генерален увозник и дистрибутер на италијанските Silca клучеви и машини за правење на дупликати.

www.silca.biz