paulat

paulatlogo[1]
Искуство на кое може да се потпрете

Ние сме иновативнa семејна компанија која се наоѓа се наоѓа во германската сојузна покраина Рајнланд Пфалц. Нашите производи се доставени до повеќе од 20 земји низ Европа и во странство. Со најнова технологија, ние произведуваме пластични и метални привезоци за клучеви.

www.paulat.de