omec

omeclogo[1]
Искуство на кое можете да се потпрете

Omec е италијански бренд кој секојдневно се подобрува, со цел да понуди широк спектар на додатоци за безбедноста брави, со докажан квалитет кој секогаш ги задоволува потребите на нашите клиенти. Omec планира да стане лидер помеѓу специјализираните производители на безбедности брави за алуминиумски врати на светот.

www.omec.info