mul-t-lock

multilocklogo[1]
Американски квалитет и диверба

Основана во 1973 година од страна на двајца млади пронаоѓачи, mul-T-Lock® Технологија ООД е светски лидер во развој, производство, маркетинг и дистрибуција на високо ниво на безбедност решенија за институционални, трговски, индустриски, станбени и автомобилската апликации.

www.mul-t-lock.com