hormann

hoermanlogo[1]
Hörmann е растечка компанија со меѓународна фокус. Специјализирана за производство на фабрички врати, врати и рамки во Европа, Северна Америка и Азија се направени. Со над 6.000 вработени, 100% во семејна сопственост, компанијата има вреднод од над € 1 милијарда евра, со мрежа од повеќе од 50 подружници и бројни дилери во повеќе од 30 земји обезбедуваат мост помеѓу развојот и производството со крајните клиенти.

www.hoermann.com