cisa

cisalogo[1]
Технолошка совршеност присутна во целиот свет

CISA е водечки бренд во Европа во системи за заклучување и контрола на пристап. Со светска дистрибуција во повеќе од 70 земји, CISA има водечка улога на меѓународниот пазар. Многу од над 30.000 статии на каталог CISA се сертифицирани во согласност со европските стандарди.

www.cisa.it