SILCA
the-simpsonsTM-25th-anniversary-collection[1]

silcalogo[1]
Silca никогаш не престана да бара иновативни и револуционерни решенија вo безбедносниот сектор и особено во областа на производство и имплементација на истите.

Silca се фокусираше во голема мера на доаѓањето на електроника во областа на клучеви, пред сите други производител во клучевите светот.

Денес најголем предизвик за Silca е да се одржи на највисоко ниво на технолошките иновации.

Silca е синоним за производство на бланко клучеви во целиот свет. Со овој изграден имиџ Silca може да понуди вистинска поддршка на глобално ниво во секој дел на светот, во кој работат квалификувани специјалисти во областа на клучарството.

Panevski & Sinovi е генерален увозник и дистрибутер на италијанските Silca клучеви и машини за правење на дупликати.

www.silca.biz

DITEC
ditec

diteclogo[1]
DITEC автоматски влезови и врати нудат голем број на бенефиции. Инсталирани внатрешно и надворешно било да се во станбени или комерцијални објекти, тие овозможуваат влезовите да бидат безбедни, практични, умни и хигиенски контролирани. DITEC автоматика овозможува контрола на пристап, влез/излез во климатизирани области како и оптимална заштеда на енергија.

www.ditecentrematic.it

METAL PLUS
metalplus

metalpluslogo[1]
Фирмата Metalplus – производител на кутии за клучеви – претставува модерна, флексибилна и иновативна компанија која е меѓународно застапена на пазарите.
Производите на Metalplus се резултат од неколку години на истражување и инвестиции во системите за производство, кои се приспособуваат и се во функција на крајниот корисник.
Целта на Metalplus е континуирано подобрување на ниво на квалитет и оваа обврска е потврдена од страна на сертификациониот систем за квалитет UNI EN ISO 9001.

www.metalplus.com

ASSA ABLOY

corbin

corbinlogo[1]
Интелегенција во автоматско отворање

Фирмата Metalplus – производител на кутии за клучеви – претставува модерна, флексибилна и иновативна компанија која е меѓународно застапена на пазарите.
Производите на Metalplus се резултат од неколку години на истражување и инвестиции во системите за производство, кои се приспособуваат и се во функција на крајниот корисник.
Целта на Metalplus е континуирано подобрување на ниво на квалитет и оваа обврска е потврдена од страна на сертификациониот систем за квалитет UNI EN ISO 9001.

www.assaabloy.cz

CISA

cisa

cisalogo[1]
Технолошка совршеност присутна во целиот свет

CISA е водечки бренд во Европа во системи за заклучување и контрола на пристап. Со светска дистрибуција во повеќе од 70 земји, CISA има водечка улога на меѓународниот пазар. Многу од над 30.000 статии на каталог CISA се сертифицирани во согласност со европските стандарди.

www.cisa.it

SECUREMME

securemme

securemmelogo[1]
Технолошка совршеност присутна во целиот свет

SECUREMME посветува особено внимание на деталите и квалитетот на производите. Компанијата работи со прецизна цел и одржува целосна контрола на производството, од дизајн до реализација на поединечните компоненти и нивно асемблирање. Производството е контролирано од софистицирани компјутерски системи со што се обезбедува постојан мониторинг на процесот за да се избегне било каков вид на дефекти во финалните производи.

www.securemme.com

NINZ

ninz

ninzlogo[1]
Искуство на кое можете да се потпрете

Ninz Spa е Италијански водечки производител на противпожарни врати со 70% удел на пазарот. Консолидирани искуство во секторот, блискоста со стандардите и оптималниот однос помеѓу квалитет и цена се главните одлики на компанијата. Со текот на годините Ninz ја проширува својата понуда која вклучува повеќенаменски метални врати и широк спектар на додатоци. Освен во Италија, Ninz SpA, исто така продава своите производи во повеќе други европски земји, како Франција, Грција, Португалија, Романија, Шпанија, Словенија, Македонија … и земји надвор од Европа како што се Турција, Русија и Панама.

www.ninz.it

HPC

hpc

hpclogo[1]
Американски квалитет и дoверба

HPC е американска компанија специјализирана за прозиводство на машини за клучеви и дополнителен алат, кодирани картици, софтвер и др. Политиката на компанијата е целокупната продажба да оди преку авторизирани професионални компании за безбедност.

www.hpcworld.com

PAULAT

paulat

paulatlogo[1]
Искуство на кое може да се потпрете

PAULAT e иновативнa семејна компанија која се наоѓа во германската сојузна покраина Рајнланд Пфалц. Производите се дистрибуираат во повеќе од 20 земји во светот. Со најновата технологија, PAULAT произведуваме пластични и метални привезоци за клучеви.

www.paulat.de

GEZE

geze

gezelogo[1]
Германски квалитет и доверба

Постојано подобрување на производи на Geze и услугата е една од основни принципи на работа. Geze не само што сака да ги задоволи очекувањата на премиум добавувачите, туку сака да ги надмине сите очекувања на крајниот корисник.

Системот за квалитетно менаџирање на Geze овозможува постојано оптимизирање и подобрување на начинот на производство со цел да има се поквалитетен производ и позадоволен краен корисник. Исполнувањето на барањата на ISO 9001 е водечкиот курсот за Geze.

www.geze.com

MUL-T-LOCK

mul-t-lock[1]

multilocklogo[1]
Израелска компанија – лидер во системи за заклучување

Основана во 1973 година од страна на двајца млади пронаоѓачи, Мul-T-Lock® Технологија ООД е светски лидер во развој, производство, маркетинг и дистрибуција на високо ниво на безбедност решенија за институционални, трговски, индустриски, станбени и автомобилската апликации.

www.mul-t-lock.com

OMEC – Паник брави

omec-1

omeclogo[1]
Искуство на кое можете да се потпрете

Omec е италијански бренд кој секојдневно се подобрува, со цел да понуди широк спектар на додатоци за сигурносни брави, со докажан квалитет кој секогаш ги задоволува потребите на нашите клиенти. Omec планира да стане лидер помеѓу специјализираните производители на сигурносни брави за алуминиумски врати како и паник брави.

www.omec.info

MAUER

kaba

mauerlogo[1]
Доверете ја грижата за вашата безбедност на Kaba Mauer

Kaba Mauer стана еден од водечките производители во светот на безбедносни брави и компоненти, бидејќи, во текот на 140 години постоење, Kaba со долгогодишно искуство во областа со најновите технологијата на производство и на повеќето иновативни дизајни развива голем број на производи, сите произведени во Германија.

www.kaba-mauer.de

HOERMANN
hormann

hoermanlogo[1]
Hörmann е растечка компанија со меѓународна фокус. Специјализирана за производство на индустриски врати, гаражни врати и рампи во Европа, Северна Америка и Азија. Со над 6.000 вработени, 100% во семејна сопственост, компанијата остварува годишен промет од над 1.000.000.000 Евра, со мрежа од повеќе од 50 подружници и бројни дилери во повеќе од 30 земји со што се обезбедува мост помеѓу развојот и производството и крајните клиенти.

www.hoermann.com